Τι ειναι το Microblading;

Είναι μια ιαπωνική μέθοδος βαφής των φρυδιών και γίνεται με το χέρι με τις HD βελόνες νέας γενιάς που ‘ζωγραφίζουν’ τέλειες λεπτές τριχούλες σε πάρα πολλές αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την φυσική τρίχα , γι’ αυτό η συγκεκριμένη τεχνική έχει αγαπηθεί παγκόσμιος!
Η permanent make-up artist Έλενα ειδικεύεται στο Microblading από το 2011. Έχει 3 χρόνια εμπειρία στο Los Angeles και 4 χρόνια στη Μόσχα. Είναι επίσης master of eyelash extension ειδικευμένη στο 3D.

Ποσο κραταει;

Το Microblading φρυδιών κρατάει από ενάμιση έως δυο χρόνια ανάλογα με την λιπαρότητα της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας και της έκθεσης στον ήλιο .
Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται;
Δεν επιτρέπεται σε εγκυμοσύνη και θηλασμό, σε δέρματα με αλλεργίες, με κονδυλώματα, λειχήνες , λευκή, σε περιπτώσεις με καρδιακή νόσο, βηματοδότες, σε άτομα που κάνουνε λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων , άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και AIDS
Όταν η δουλειά του permanent make-up artist τελειώσει , ξεκινά η δική σας. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε το καινούργιο σας microblading τις επόμενες 7 ημέρες

Απλώστε πάνω από το Microblading κρεμά “Bepanthol” ( 2 φορές την ημέρα λεπτό στρώμα)

Υπάρχει πιθανότητα το Microblading να προκαλέσει έντονη φαγούρα. Αντισταθείτε στον πειρασμό να το ξύνετε γιατί μπορείτε να χαλάσετε το σχέδιο.

 Όταν ένα καινούριο Microblading αρχίζει να επουλώνεται μπορεί να ξεφλουδίσει σε κάποια σημεία.

Μην τα τρίβεται ή αφαιρείτε με το χέρι αλλά αφήστε τα να πέσουν μόνα τους διαφορετικά θα φθαρεί ή θα χαλάσει το σχέδιο.

Καλέστε μας στο:

2310 24 44 32