ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αισθητικησ & διαιταΣ
Αποτριχωση Laser
Η απάντηση για την καταλληλότητα των ανθρώπων στους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί η
αποτρίχωση, είναι θετική και για τα δύο φύλα διότι μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου σε άντρες και γυναίκες.
Δερμοαπόξεση προσώπου
ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, ακόμη και τα καλλυντικά δυσχεραίνουν ή και αναστέλλουν τους μηχανισμούς του δέρματος, προκαλώντας μια τραχειά, κίτρινη, θαμπή, ξηρή και γερασμένη εμφάνιση.
Το Microdermabration είναι μια συσκευή για μηχανική απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και ανάπλαση του δέρματος.
Καθαρισμος Προσωπου
Βαθύς καθαρισμός προσώπου ονομάζεται η διαδικασία της αισθητικής που σκοπό έχει την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα.
Αυτό γίνεται με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής.
Υπηρεσίες αισθητικής και Δίαιτας
Αποτρίχωη με Κερί
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ
Αποτρίχωση με ζεστό κερί στο κέντρο αισθητικής & δίαιτας Sunbox στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
Η εμπειρία μας στο χώρο της αισθητικής και η τοποθεσία μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνηγορούν σε μία πολύ όμορφη εμπειρία.
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Η τέχνη του μασάζ για θεραπεία και χαλάρωση χρονολογείται από πολλές χιλιάδες χρόνια και εκτείνεται σε όλο σχεδόν τον αρχαίο πολιτισμό. Λίγο πολύ κάθε μέρος του σώματος μπορεί να ωφεληθεί με κάποιο τρόπο από ένα σωστό μασάζ.
xalarwtiko_masaz
xeironaktiko_masaz_kitaritidas
ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Το χειρωνακτικό μασάζ κυτταριτιδας μειώνει την κυτταρίτιδα και βοηθάει στη μείωση των πόντων και κατ’ επέκταση βοηθάει στο αδυνάτισμα.
MANICURE & PEDICURE
Τα περιποιημένα άκρα είναι σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς, που προσφέρει σε κάθε γυναίκα την ανανέωση που χρειάζεται και μάλιστα με πολύ λίγα χρήματα.Το μανικιούρ και το πεντικιούρ δεν είναι απλά το βερνίκι πάνω στα νύχια μας, αλλά απαιτεί δεξιοτεχνία και ταλέντο ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώνει τις απαιτήσεις μας!
manicure_&_Pedicure
Miha-bodytec
MIHA BODYTEC
Η νέα κορυφαία μέθοδος παθητικής και ενεργητικής Γυμναστικής γίνεται με το διακεκριμένο μηχάνημα Miha Bodytech.
Νιώστε υγιείς, νοιώστε πραγματικά γυμνασμένος – αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα με Miha bodytec.
SOLARIUM

Αποκτήστε μοναδικό και υγιές μαύρισμα κάνοντας solarium στο πολυδύναμο κέντρο αισθητικής και δίαιτας της Sunbox στη Θεσσαλονίκη.
slider_2
ΑΦΑΙΡΕΣΗ TATTOO ΜΕ LASER
Συνήθως τα πρόσφατα τατουάζ χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες τα παλιά και πολλές φορές μεγαλύτερα χρονικά μεσοδιαστήματα διάρκειας τουλάχιστον 3 μηνών. Το 50% των ατόμων που έχουν κάνει τατουάζ το έχουν μετανιώσει, ενώ το 30% των ατόμων θέλουν να το αφαιρέσουν.